CALL HOME ELECTRONICS
0
loading...

Call Home Electronics Smart Home Kosova Prishtina

Ballina

Efikasitet, qëndrueshmëri dhe pa kosto të mirëmbajtjes, konform dispozitave juridike në fuqi, për: Ndërtesa Publike, Ndërtesa Industriale, Hapsira publike, Hotele, Sisteme Solare, Ndërtesa Afariste Banesore, Shtëpi, Villa, etj.

Partnerët

Bau Market 4

Qendra Sportive OMNI

Projekti: Ndërtimi i qendrës sportive - OMNI …

Ballina

Për Ne

Call Home Electronics Sh.p.k … E themeluar në vitin 2011 dhe me seli në Prishtinë, Republika e Kosovës, "Call Home Electronics" sh.pk (CHE sh.pk) u krijua me idenë për të zbatuar projekte në fushën e sistemeve për menaxhimin e ndërtesave të ndryshme BMS, veçanërisht shtëpive të mençura, vilave , rezidencat, hotelet etj. Duke arritur suksese në këtë fushë, me mirënjohje dita ditës në Kosovë dhe më gjerë, dhe bazuar në kërkesa të shumta dhe nga më të ndryshmet nga klientët tanë, kompania jonë u detyrua të ofrojë shërbime profesionale edhe në fusha të tjera. Tani CHE sh.p.k përveç BMS që është…

685
Projekte
Përfunduara
352
Smart
Homes
23
Projekte
Aktuale
2565
Klientë
të kënaqur

Ekipa jone

E themeluar në 2011 me seli në Prishtinë, Republika e Kosovës "Call Home Electronics" sh.p.k (CHE sh.p.k)

Name Surname (copy 3)
Name Surname (copy 3)

CEO

Name Surname (copy 2)
Name Surname (copy 2)

CEO

Name Surname (copy)
Name Surname (copy)

CEO

Name Surname
Name Surname

CEO

Kontakti

+383 (0) 44 40 60 40
+383 (0) 49 315 315
Veternik, EXDC-8/3, 10000, Prishtinë, Kosovë
Ballina