Projektet tona

DISA NGA PROJEKTET E FINALIZUARA

Spitali Pediatrik - Prishtinë
CHE

Spitali Pediatrik - Prishtinë

Projekti: Ndërtimi i Spitalit Pediatrik … Investitor: Investim Arab … Kohëzgjatja: Maj 2018 - Prill…

Pro Credit Bank - Qendra
CHE

Pro Credit Bank - Qendra

Smart Home
CHE

Smart Home

Call Home Electronics ka përfunduar me sukses shumë shtëpi të menqura (Smart Home) por ne po…

Bau Market 4
CHE

Bau Market 4

Banka Qendrore e Kosovës BQK
CHE

Banka Qendrore e Kosovës BQK

Projekti: Instalimi i Sistemit të Alarmit të Zjarrit … Investitor:Banka Qendrore e Kosovës …

Qendra Sportive OMNI
CHE

Qendra Sportive OMNI

Projekti: Ndërtimi i qendrës sportive - OMNI … Investitor:European Union Office in Kosovo …

Biblioteka "Fan S. Noli"
CHE

Biblioteka "Fan S. Noli"

Projekti: Ndërtimi i Bibliotekës "Fan S. Noli" … Investitor:Zyra e Komisionit Europian në Kosovë …

Ndërtesa e Komandës FSK - Istog
CHE

Ndërtesa e Komandës FSK - Istog

Projekti: Ndërtimi i Ndërtesës së Komandës FSK - Istog … Kohëzgjatja: Korrik 2016 - tetor 2016 …

Hoteli "Star Hill"
CHE

Hoteli "Star Hill"

Bau Market 5
CHE

Bau Market 5

Ndërtesa e Komunës Ranillug
CHE

Ndërtesa e Komunës Ranillug

Projekti: Ndërtimi i objektit të Komunës … Investitor:European Union Office in Kosovo …

Ndërtesa e Komunës se Kamenicës
CHE

Ndërtesa e Komunës se Kamenicës

Projekti: Ndërtimi i objektit të Komunës … Investitor:European Union Office in Kosovo …

Stadiumi Olimpik "Adem Jashari"
CHE

Stadiumi Olimpik "Adem Jashari"

Projekti: Renovimi i Stadiumit Olimpik "Adem Jashari" … Investitor:Ministria e Kulturës, Rinisë dhe…

Sisteme Solare
CHE

Sisteme Solare

Call Home Electronics shpk ka përfunduar me sukses mbi 80 sisteme solare, nga me te ndryshmet por…

685
Projekte
Përfunduara
352
Smart
Homes
23
Projekte
Aktuale
2565
Klientë
të kënaqur