Making Devices Talk

Për Ne

Call Home Electronics Sh.p.k

E themeluar në vitin 2011 dhe me seli në Prishtinë, Republika e Kosovës, "Call Home Electronics" sh.pk (CHE sh.pk) u krijua me idenë për të zbatuar projekte në fushën e sistemeve për menaxhimin e ndërtesave të ndryshme BMS, veçanërisht shtëpive të mençura, vilave , rezidencat, hotelet etj.
Duke arritur suksese në këtë fushë, me mirënjohje dita ditës në Kosovë dhe më gjerë, dhe bazuar në kërkesa të shumta dhe nga më të ndryshmet nga klientët tanë, kompania jonë u detyrua të ofrojë shërbime profesionale edhe në fusha të tjera.
Tani CHE sh.p.k përveç BMS që është fushë kryesore, ofron shërbime profesionale edhe në:

  • Sisteme të Ndryshme Alarmi
  • Sistemet Zanore të Evakuimit
  • Ndriçimi Emergjent Intelegjent
  • Sistemet e mbikqyrjes
  • Ndriçim i smart i jashtëm dhe ndriçim solar
  • Energji e Gjelbërt etj.

Pra CHE sh.pk sot ofron shërbime profesionale në zbatimin e projekteve të ndryshme në këto fusha dhe gjithmonë duke iu përshtatur nevojave të klientëve tanë qoftë publik apo privatë.

685
Projekte
Përfunduara
352
Smart
Homes
23
Projekte
Aktuale
2565
Klientë
të kënaqur
01
Sistemi për Menagjimin e Ndërtesës - BMS

Sistemi për menagjimin e ndërtesës BMS është sistem “Inteligjent” i cili…..more

02
Instalimet Elektrike dhe Automatizimi i Tyre

Efikasitet, qëndrueshmëri dhe pa kosto të mirmbajtjes. Konform dispozitave…..more

03
Smart Home

Smart Home do të thotë orkestrim i të gjitha pajisjeve të shtëpisë, në një…..more

04
Video Monitorim CCTV

Sisteme Profesinale CCTV (digjitale dhe analoge) nga prodhues të ndryshëm...more

05
Sisteme të alarmit kundër vjedhjes

Wire and wireless theft alarm systems from the manufacturer PARADOX … Products:..more

06
Sisteme te Alarmit te Zjarrit

Sisteme te alarmit te zjarrit konvencionale dhe adresibile, si dhe vizualizimin…..more

07
Alarmet teknike

Përpos qe jepet alarmi në rast te ndonjë ngjarje te pa dëshiruar, ndodhë edhe…..more

08
Sisteme Solare - Energji e Gjelbert

Energjia e gjelbert nga panelet fotovoltaike (PV) është mënyra më efikase e…..more